O nama

 - Već  vise od deset  godina uspesno ugradujemo i montiramo ALUMINIJUMSKE OGRADE I GELENDERE u okolini Kragujevca i širom Srbije. Naša garancija je kvalitet usluge, ozbiljnost i odgovornost, a uz sve to i najpovoljnije cene na tržištu uz garanciju kvaliteta.

 - Veliki izbor dezena i izbor kvalitetnih materijala same izrade i ugradnje aluminijumskih kapija i ograda, dovela je naše ime u sam vrh preduzeća koje se bave ovom delatnošću.Mnostvo nasih zadovoljnih musterija  su merilo kvaliteta naseg rada.

- Po Vasoj želji i uz mogućnost dogovora, izradićemo ograde,gelendere  i kapije od najpostojanijeg aluminijuma, koji odoleva svim vremenskim uslovima. Iste proizvode ugrađujemo i garantujemo njihovu postojanost i kvalitet.

Spojite lepo i korisno !

- Odaberite model najkvalitetinijih gelendra za unutrašnju i spoljnu dekoraciju vašeg doma ili poslovnog prostora, a ujedno osigurajte kretanje svojih gostiju, članova porodice ili poslovnih partnera a svom domu obezbedite izgled luksuza i elegancije.

 - Gelenderi koje izrađujemo, pored estetskih osobina, imaju izuzetnu čvrstinu koja obezbeđuje sigurnost prilikom oslanjanja o njih.

-Materijali za izradu gelendera i ograda su prvoklasni sa sertifikatima za ugradnju.

Koristimo poseban sistem ankerisanja i ucvrscivanja aluminijumskih stubova,tako je ograda izuzetno cvrsta i stabilna.

- Izaberite željeni model gelendera i balkonskih ograda, a mi ćemo ispuniti svaku Vašu želju.

Vas Alu-Tim

Veliki izbor uz minimalna ulaganja, budite zadovoljni i ponosite se izgledom svoga doma !