Proizvodi

- Aluminijumske ograde i gelenderi su proizvodi koji nisu zastupljeni i korisceni na nasim prostorima u onoj meri kakvoj to oni zasluzuju. Glavni razlog zbog kojeg nisu zastupljeni je prvenstveno neinformisanost trzista o njihovim prednostima i kvalitetima.Veliki doprinos ima i amaterska ugradnja ovih ograda uz koriscenje losih materijala,koji kao takvi odbijaju kupce i stvaraju losu sliku o aluminijumskim ogradama.

Aluminijumski gelenderi i ograde se odlikuju elegancijom, malom tezinom, velikom cvrstinom i ono sto je mnogima bitno a to je da nema nikakvog odrzavanja. Dovoljno je gelendere prebrisati vlaznom krpom.

Aluminijumski gelenderi i ograde su otporni na sve klimatske uslove pa samim tim nema korozije i bacanja novca na razne cetke i boje.

- Svojim izgledom se lako uklapaju u svaki enterijer i eksterijer a mogucnost kombinovanja sa drugim bojama i elementima dovodi do toga da se moze napraviti mnogo modela ograda.

 - Izgled aluminijumskih ograda i gelendera koji ima sve estetske i kvalitativne odlike luksuza, svrstava ove proizvode u klasu materijala kao što su inox i prohrom, ali je u isto vreme cena i do 50% povoljnija.

 - Dostupni su u varijantama kao što su visoki sjaj, tip inox, zlatna, dekor drveta i crna.

- Ako planirate ugradnju aluminijumskih gelenderaogradarukohvata kapija mozete nas kontaktirati i sigurno cemo pronaci kvalitetno resenje na obostrano zadovoljstvo.

Sa nama izbegavate mogucnost amaterske ugradnje materijala loseg i ne proverenog kvaliteta.